Valbörg dömillnöff

Coucou.
Idag har jag varit rätt duktig, ändå.
Champagnefrukostat med Emelis classmates, köpt svart mjöl, gjort goda crêpes, ätit för många goda crêpes, orkat skicka iväg alla mail jag planerat att skicka...
Sedan sist har Wickypicky hunnit vara här, fyllt 20, druckit champagne och ätit jordgubbar med mig och Emeli vid medelhavet, badat i det sistnämnda, partat med oss och ja precis
Lutar åt att vi åker till Nice i helgen. Nice!
Bilder på massa fina saker kommer senare.

21 avril

Nu ligger jag lite sådär efter igen.
Fast det tänker jag inte göra något åt nu!
Just precis nu åskar det. Jag har släckt alla lampor (fast datorn lyser ju) och myser med småöppet fönster så jag ska höra regnet och se blixtrarna. Me like.
Förutom det är det enda som hamnar här idag att jag förut hittade en ny själsfrände (i alla fall när det gäller en grej).
och det är Lovisa!
För idag gav vi oss på ett samtalsämne som jag annars bara brukar kunna prata om med min käre bror.

en bild säger mer än tusen ord ;)

//en inte alls nördig Maja

f r u s t r a t i o n ?

Alltså
Pengar, pengar, pengar
dessa helvetes jävla PENGAR
som just nu får mig på ett förjävla askasst humör
det är kukeuron, det är bögkronan, det är den där jävla braheskolan och framför allt så är det mitt förhelvetes jävla fanskap till bankdosa och swedbank och LCL och helt enkelt jävla MERDE


€ € €




"When you look at the sky you know you are looking at stars which are hundreds and thousands of light years away from you. And some of the stars don't even exist any more because their light has taken so long to get to us that they are already dead, or they have exploded and collapsed into red dwarfs. And that makes you feel very small, and if you have difficult things in your life it is nice to think that they are what is called negligible which means that they are so small you don't have to take them into account when you are calculating something."

oh my goodness. shut me down!

Hej.
Ett av mina största problem har ganska länge varit och kommer nog fortsätta vara att jag aldrig kan nöja mig med att göra något halvdant. Det är också därför som jag sitter hemma i pyjamasbyxor med för få timmars sömn på nacken efter att inte ha orkat/velat/jagvetintewhatever fixa 3 artiklar att prata om idag.
Nej. Ingen bra dag. Frågan är vad jag tänker göra åt det.
Det lutar åt att försöka sova några timmar och sedan antingen gå och handla eller sätta mig med akvarell. Förhoppningsvis blir det något av de alternativen, men känner jag mig själv rätt så lär jag fortsätta sitta framför datorn och tycka synd om mig själv istället.

Nej, helt enkelt blä åt att vara på dåligt humör och allmänt självdestruktiv (det ligger i släkten har jag och Linn kommit fram till) och hej jag har bara mig själv att skylla och jag har så mycket jag måste lära mig innan jag börjar plugga seriöst. Faktiskt.


Till något helt annat:Jag och Rebecka såg Arn 2 igår. På tiden!
ochochoch jag blev väldigt lycklig över att äntligen ha skymtat fd min grannes hästar! (vart sätter man fd i det sammanhanget? svensk grammatik tjottahejti)



Tyvärr missade jag Källs nacke. Tant pis! Har någon koll på tiden då han är med så kan ni ju höra av er. Man vill ju inte missa hans stora roll!


Till något helt annat 2: Jag har hittat ett smultronställe. Och jag tvingade dit Emeli igår och vi picknickade bland hästmyrorna. Kanon!



Puss och kram hela da'n!


sitter och väntar modigt på sparken,

Nu är jag i det där "hej nu har det hänt mycket sen sist"-träsket!

Förra helgen var kanon, dansdansdans med Maria, Maria och Linda på Scat på fredagen och karneval på söndagen!



I söndags anlände min mor och Ove och det är helt och hållet deras fel att jag inte skrivit något sedan dess!
Hyrbil = massa mysiga utflykter, i alla fall två, måndag: Camargue och tisdag: Luberon. Lite dålig timing att jag gick i skolan varje dag men jag såg till att ratera några lektioner.



Igår blev det myspicknick i min park innan de åkte iväg mot flygplatsen. Sedan tröstade jag mig med att bada Kajsas hår och kolla lite utställningar, och igårkväll blev det film hos Emelie.
Jag har sett Sex and the City-filmen!
OCH...
Jag tyckte inte att den var helt värdelös!!!!!!

Eller ja
Det var inte helt bortkastad tid att se den i alla fall. Jag skrattade ibland. Men bra var den ju inte. Såhär dagen efter kan jag knappt minnas vad den handlade om. Handlade den om någonting?

RSS 2.0