Sagan om Maja och förkylningarna

Ja hej där alla rara och glada och kära nu ligger jag lite efter igen och nej det ska jag inte göra något åt för här kommer en saga!

Det var en gång en väldigt stor och ståtlig och vacker och smart och ... etc, ni fattar poängen... tjej som hette Maja och aldrig blev förkyld. Det är i alla fall nästan sant. För hennes immunförsvar var precis som det skulle (precis som resten av denna utomordentliga être-humain) och om hon någon gång blev förkyld så var det för att hon sovit dåligt och jobbat (läs: festat) för hårt.
Just denna gången när det var en gång så befann hon sig mitt i (eller en bit öster om) soliga Aix-en-Provence i Sydfrankrike och hade för en gångs skull en väldigt lugn helg bakom sig. Trots detta kände hon en förkylning komma smygandes sådär på lördagen och hoppa ner i halsen på söndagen och se till att bergsbestigningen blev väldigt jobbig på måndagen och skutta vidare till näsan på tisdagen och oj där hamnade vi i realtid så att säga och förkylningen sitter i näsa och hals!
WHY OH WHY är denna väna varelse förkyld? Världen är då inte rättvis!
Så nu slits hon mellan att tycka synd om sig själv för att hon är förkyld och inte har någon mamma här som kan gulla med henne (och nej Emeli, hon tänker inte be Madamen gulla med henne för det är INTE okej) och att hålla sig fast vid förnekningsfasen vilket innebär att förneka själva förkylningen. För logiskt sett kan hon inte vara förkyld, för som sagt blir hon bara det när hon har sovit för lite och det har hon inte. Så nej, bort med dig dumma förkylning, du är bara på låtsas!


Ja det var en fin saga. Den slutar självklart med "...och så hittade herr förkylning en fru förkylning och de bosatte sig i Emelis näsa och levde lyckliga i alla sina dagar".


Och då undrar du säkert "men shit pommes vad ville Maja åstadkomma med detta inlägg egentligen?"
och svaret är som följer att hon bara ville ha en anledning att skryta lite och dessutom få en chans att skriva om sig själv i tredje person!
later alligejter

de hann före dig:
från: Anonym

"Det var en gång en väldigt stor och ståtlig".. Du kanske borde tänka lite mer på hur du beskriver dig själv i fortsättningen :P

2009-05-06 @ 23:17:23
från: Frey

GULLIGULL!

2009-05-06 @ 23:24:29
URL: http://frey.blogg.se/
från: Frey

GULLIGULL!!!!

2009-05-06 @ 23:25:18
URL: http://frey.blogg.se/
från: Frey

GULLIGULL!!!!!

2009-05-06 @ 23:26:00
URL: http://frey.blogg.se/
från: wicksell

jag som skrev det där första innan Frey spamma loss! btw, du och emeli är väldigt lika, iaf vad det gäller sjukdoms-förnekelse. :)

2009-05-06 @ 23:47:42
URL: http://spaceballs.blogg.se/
från: emeli

"...och så hittade herr förkylning en fru förkylning och de bosatte sig i Emelis näsa och levde lyckliga i alla sina dagar".



Ojoj, där misstar du dig allt. BIG TIME.

Nu ska jag åka och bada. Ha det så kul idag, försök att inte snora ner dina vänner.

:)

2009-05-07 @ 07:34:42
URL: http://maisouii.blogg.se/
från: sandra

Bli frisk! Skriv gärna mer om dig själv i tredje person, det var mysigt:D

2009-05-08 @ 00:15:12
URL: http://kingjeremy.blogg.se/
från: carja

Mammor gullar allt de kan i tanke på distans.



G U L L E G U L L !!!!!!

2009-05-08 @ 17:31:43

Lämna en kråka!

vem är du?
så du slipper fylla i detta nästa gång

har du en mailadress tro?

en blogg kanske? (hemsida är sååå 2005)

klara färdiga skriv!

Trackback
RSS 2.0