"c'est 'raggarsträng' en suédois"

Donc.
Jag kan bara skratta och säga att jag älskar fejsbock.


Idag är jag pigg och lycklig efter ~3 timmars sömn! Ska snart ge mig iväg mot Emelis balkong och socialisea lite.


Igår var det Marseille med Kajsa som gällde, vi skulle ta oss en titt på några random utställningar som hon kollat upp och sedan skulle vi slå oss ihop med Rebecka och gå på Creole-konsert (kreol stavas det antagligen) och äta spännande mat och avsluta kvällen på en klubb som verkade bra.

Det blir då aldrig som man tänkt sig.
Alla utställningar var stängda av en eller annan eller ingen anledning alls, så vår dag-innan-kvällen i Marseille blev mest gående hit och dit och hängandes på arab-kvarten förstås! Lyxade sedan till det med en Bailey's coffee som hade långt kvar till kvaliteten på den jag tog en gång i Aix, och drog sedan för att möta Rebecka vid 20 för att gå till Creole-grejen, som skulle vara gratis om man åt där.
Gick in. Såg lite allmänt bara-bar-ingen-mat-igt ut.
"Excusez-moi, est-ce que on peut manger ici?"
"Vous avez fait une reservation?"
"Eeh... Non."
"Désolé."

Typ.
Sååå... Istället för någon spännande mat + konsert hittade vi ett Tapas-ställe där vi spenderade några timmar med gott bröd och god dryck och allmänt småtjatter. Sedan kände vi oss pressade att gå vidare och hamnade på en bar med lite gammal rockmusik (som jag iofs tyckte var rätt trevligt men Kajsa och Rebecka höll inte riktigt med) så vi drog oss vidare och mötte upp Lovisa, Elli och Amy som joinade oss in på den klubben vi tänkte dra till.
Eh ja.
Den var kanske inte så lyckad som var tänkt. Med andra ord var det folktomt. Synd, stället hade viss potential ändå. Vi drog vidare till Petit Nice där jag och Kaj hade börjat kvällen och någonstans på vägen lyckades vi få två fransoser på halsen (varav den ena verkade vettig och den andra verkade hög) som av någon anledning sedan fick med oss till Intermediate, what's the use när det stället stänger två och klockan var 20 i, det insåg de också och vi hamnade till slut på en väääldigt random klubb där vi spenderade så gott som resten av natten. Jag och Rebecka drog oss iaf till dansgolvet och med några väl valda ord ("Laisse ma copine tranquille!") lyckades vi få en ordentlig svängom på våra lurviga.


Kände mig inte riktigt lika paparazzi som Kajsa (Emeli, där ligger du i lä) men två fina bilder bjuder jag på!


Kajsa och Rebecka på Tapas-stället & världens bästa skylt klockan 9 på morgonen precis efter frågan "vart ska vi egentligen?"

Ciaociao

de hann före dig:
från: sandra

ÅÅh! Jag vill festa med dig i Frankriket! Vi får pussla ihop ett datum!

2009-03-21 @ 18:08:55
URL: http://kingjeremy.blogg.se/

Lämna en kråka!

vem är du?
så du slipper fylla i detta nästa gång

har du en mailadress tro?

en blogg kanske? (hemsida är sååå 2005)

klara färdiga skriv!

Trackback
RSS 2.0